Taustatietoa

Olen ollut fysioterapeutti v:sta -78. Alusta lähtien minua on kiinnostanut ihmiskehon liike ja sen häiriöt. Koulutus ja sen jatkuva täydentäminen on antaneet keinoja, joiden käyttöön olen oppinut asiakkaiden myötä. Koulutusta olen hakenut OMT-koulututuksesta, 3,5 vuotta teoriaa ja käytäntöä vuosina 92.-95.

Ja nyt 2013-15  olen päivittänyt uusimman tiedon fysioterapiasta  faskiamanipulaatiokoulutuksessa Suomessa ja Italiassa. Ja vuosittain kerran pari kurssilla sen jälkeenkin. Asiakkaiden kanssa työskennellessä olen voinut harjaantua käyttämään opittuja taitoja kehon toiminnan tutkimisessa ja sen häiriöiden hoitamisessa. Asiakkailta saatu vahva positiivinen palaute ja tunne siitä, että aina oppii ja voi kehittyä omalla alallaan on säilyttänyt viehätyksen ja innostuksen työhöni läpi näiden vuosikymmenten.

Nykyisin käytän hoitomenetelmistä  faskiamanipulaatiota ja niissä tilanteissa, joissa OMT-fysioterapian keinoilla on annettavaa, myös niitä. OMT_koulutus on antanut vankan anatomian pohjan tuki-ja liikunatelimistöstä. Faskiamanipulaatio on tuonut uutta ymmärrystä tuki-ja liikuntaelimistön häiriöistä anatomiaa ja kehon toimintaa myöten, ja menetelmän perusteet ovat vankasti tieteellisellä pohjalla solutasoa myöten. Se on myös tuonut selityksen ja hoitokeinon monille ennen selittämättömille oireille, mm erilaisille raajasäteilyille, joita ei ole voitu dokumentoida esim. kuvauksilla.  Se sopii kaikenkuntoisille henkilöille, ja on laajentanut huomattavasti sitä ongelmien aluetta, jota voi menestyksellä hoitaa. Se on myös muita parempi kroonisissa tiloissa, esim. vammojen ja leikkausten jälkeen tai nivelkivuissa. Tästä on saatu näyttöä jo runsaasti monissa tutkimuksissa.

Faskiamanipulaatiosta voit lukea tarkemmin tästä.

Nykyisin asiakkaina vastaanotollani käy tuki-ja liikunataelinongelmaisia; selkä- niska-, raajaoireista kärsiviä, mutta myös päänsärky, huimaus, korva- tai kasvokipuja potevia. Myös lantion alueen oireet, yösäryt raajoissa, nivelkivut tai urheilijoiden erilaiset liikehäiriöt.


Tutkinnot:

Fysioterapeuttitutkinto -78 Helsinki

Omt-tutkinto -95 Kouvola

Faskiamanipulaatio ( Stecco) taso 3 2015 Thiene , Italia


Yrittäjä vuodesta -81.